Transitie Texaco Ursa naar Texaco Delo

 

Met veel enthousiasme presenteren wij u de nieuwe Texaco Delo motorolie productlijn! De bij u welbekende Ursa lijn zal in naam en uitstraling worden omgezet naar de Delo lijn. Vanaf februari 2018 zal de transitie van Ursa naar Delo geleidelijk aan worden doorgevoerd.

 

Nieuwe naam, dezelfde kwaliteit


Voor de producten waarvan alleen de naam wordt gewijzigd in Delo, zonder dat de samenstelling verandert, blijven alle bestaande Europese goedkeuringen gelden. Voor producten met een gewijzigde samenstelling en voor nieuwe producten worden nieuwe goedkeuringen en claims gebruikt.
Starplex EP-2 Van groen vet naar rood vet
Het voor u bekende groene smeervet Starplex EP zal in deze transitie overgaan op een rode kleur. Momenteel wordt de groene kleur enkel nog gebruikt in Europa. De overstap op Delo stelt in op een internationale schaal, daarom zal ook het smeervet in Europa overgaan op de rode kleur.

 

Er verandert niets aan de kwaliteit of samenstelling van de producten. Enkel de productnaam en verpakking zal veranderen.

Belangrijke naamswijzigingen
                     

                         URSA ULTRA                                              DELO 400
                         URSA PREMIUM                                        GOLD
                         HAVOLINE XLC (koelvloeistof)                 DELO XLC
                         STARPLEX EP2                                          DELO STARPLEX EP2
                         MULTIGEAR S/ SYNSTAR GL                   DELO SYN
                         MULTIGEAR                                               DELO GEAR TDL

 

Heeft u naar aanleiding van dit productbulletin nog vragen? Kijk dan op www.texacodelo.com of neem contact op met onze verkoopbinnendienst, via telefoonnummer 0515-420151 of per e-mail via info@veenemaolie.nl.