Benzine

Benzine van Veenema Olie

Wij kunnen u voorzien van 2 soorten benzines. 

 

  • Euro 95 E10 
  • Super plus 98 E5

 

 

EURO 95 E10 

In een aantal Europese landen (w.o. Duitsland, Frankrijk en België) wordt bij tankstations al een E10. Dit is een met bio-ethanol aangelengde benzine. De E staat voor (bio)ethanol, het getal staat voor het percentage aan toegevoegde ethanol. 

De E10 benzine wordt vanaf oktober 2019 ook beschikbaar op veel locaties in Nederland. Ca 90% van alle voertuigen kan probleemloos E10 tanken. Doe hier de E10 E10 check

Is uw auto niet geschikt voor E10 of twijvelt u over het gebruik hiervan, raadpleeg het service boekje van uw auto of blijf gewoon de brandstof tanken die u altijd gewend bent te tanken. 

 

Superplus98 E5

Is onze standaard loodvrije benzine die voorzien is van het octaangetal 98 en is geschikt voor alle voertuigen die beschikken over de europese type goedkeuring.  Onze benzine mag conform de huidige regelgeving tot 5% ethanol bevatten. Onze Superplus 98 houdt uw onderdelen van de auto schoon en reinigt vervuilde motor onderdelen. Texaco voegt aan de superplus 98 standaard een pakket toe van een aantal kwalitatief hoogstaande additieven. Steeds meer watersportverkooppunten verkopen de Superplus98!

 

Let op! de Superplus 98 is niet op alle locaties beschikbaar.