Wasstraat Texaco
Wasstraat Texaco

Uw auto weer als nieuw

Uw auto zal ook niet ontkomen aan vuiligheid op straat en in de lucht. Een verfrissende douche of een fijne wasbeurt is ook voor uw auto geen overbodige luxe. Met onze carwash en spuitinstallatie op hoge druk zorgt u ervoor dat uw auto wordt ontdaan van de vuiligheid. U kunt schoon de weg op met uw auto die er weer uitziet als nieuw.

Carewash van Texaco Sneek

In onze carwash wordt uw auto voorzien van een grondige reinigingsbeurt. Hiervoor maken wij gebruik van de nieuwste wastechniek. Onze textielborstels die wij gebruiken zijn uiteraard veilig voor uw lak en zullen ieder plekje van uw auto meenemen. Voor het wassen van de auto's gebruiken wij hoogwaardige producten die goed voor uw auto en voor het milieu zijn. Uw auto wordt door deze producten weer streeploos schoon. Voor de autoliefhebbers die hun auto liever zelf wassen heeft Carwash Texaco Sneek zelfwasboxen. Ook deze zelfwasboxen zijn voorzien van de nieuwste technieken en de beste producten. Na de wasbeurt (in de wasstraat of zelfwasbox) kunt u uw auto van binnen nog even helemaal stofzuigen voor de finishing touch.

 

Hoe werkt onze carwash?

Voordat u de carwash in gaat kunt u bij onze kassa in het tankstation een programma kiezen. Zodra u deze heeft gekozen en afgerekend krijgt u een bon mee met daarop een code. U rijdt met uw auto naar de carwash en zet de auto in de carwash. Vervolgens staat er bij binnenkomst aan de linkerkant een kastje aan de muur. Vul hier uw code in en druk op start. De carwash begint met wassen. Zodra de carwash klaar is kunt u weer in uw auto stappen en als nieuw de carwash uitrijden.

 

Welke wasprogramma's zijn er?

Er zijn in totaal vijf wasprogramma's waarvan 1 de minst uitgebreide en 5 de meest uitgebreide. Hieronder ziet u het overzicht van de wasprogramma's

 

    Shampoo was Drogen Actief schuim Glans wax Chassis Insectenreiniging Kosten
5   Ja Ja Ja Ja Ja Ja €  11,00              
4   Ja Ja Ja   Ja   €  10,00
3   Ja Ja Ja Ja      €    9,00
2   Ja Ja Ja        €    8,00
1   Ja           €    5,50