Compressoroliën

Compressorolie om uw compressor in top conditie te houden.

De juiste compressorolie werkt smerend en zuiverend. Het zorgt er voor dat uw oliegesmeerde compressor in goede conditie bijft. Het gebruik van de juiste compressorolie is dan ook essentieel.  

Als heldere compressorolie na kort gebruik donkerder wordt,  zal het zo zijn dat er in de olie deeltjes zijn opgenomen die anders in de uitgaande lucht terecht zouden zijn gekomen. De smerende werking van de compressorolie blijft.

 

Veenema Olie biedt synthetische compressorolie aan die voldoet aan de hoge eisen die er aan worden gesteld voor gebruik in een compressor. Deze compressorolie is zo samengesteld dat de zuiverende, koelende, geluidsreducerende en smerende werking geoptimaliseerd is. Want compressorolie functioneert vaak in een zuurstofrijke en vochtige omgeving waardoor de kans op oxidatie relatief groot is. Naast zuurstof en vocht wordt de compressorolie blootgesteld aan een grote diversiteit aan stofdeeltjes die zich in de aanzuiglucht bevinden. Zo wordt uw compressor langdurig beschermd. Vervang wel jaarlijks de compressorolie ten behoeve van de zuivering van de lucht.

Kijk welke compressorolie voor uw compressor de beste prestaties levert  door op de volgende link te klikken https://www.texacolubricants.com/ of neem rechtstreeks contact met ons op