Onze diensten

Texcheck

Heeft u enig idee hoeveel het te vroeg of te laat verversen van olie kan kosten? En heeft u enig idee hoeveel schade aangericht kan worden door vervuiling van een oliebad of oliecirculatiesysteem?

Texcheck is de olieanalyse-service van Texaco. Met deze service kan voor u snel en nauwkeurig de conditie van het smeermiddel worden bepaald. Texcheck rapporteert trends en informeert u wanneer actie moet worden ondernomen. Met Checkplan, kunt u via onze internetsite de resultaten en het commentaar van de olieanalyse online bekijken.

 

Electronic Level Control

Electronic Level control (ELC) is een unieke service die wij onze klanten aanbieden. Wij bieden u gemak en kostenbesparing aan door voor u de olievoorraden op peil te houden.

Het systeem bestaat uit sensoren die het vloeistofniveau meten van de bulktanks. Deze informatie wordt vervolgens via telefoon- of GSM-modem naar de Texaco klantendienst doorgeven. Wij doen de rest.

 

De juiste smeermiddelen voor uw voertuig

Twijfelt u over welke smeermiddelen u nodig heeft voor uw voertuig. In samenwerking met Chevron heeft Texaco een speciale applicatie ontwikkeld om de juiste smeermiddelen voor uw voertuig te vinden. U hoeft slechts een aantal gegevens in te vullen en u krijgt een gedetailleerd overzicht van de aanbevolen smeermiddelen voor uw voertuig. U kunt dit overzicht eventueel ook printen.