GO "the easy way" tankkaart

De GO ‘The easy way’ tankkaart biedt u als zakelijke gebruiker vele mogelijkheden en voordelen.

Heeft u één auto of juist een heel wagenpark, dan is de GO ‘The easy way’ tankkaart is voor u de ideale oplossing. Uw voertuigen krijgen toegang tot een zeer uitgebreid netwerk van verkooppunten in Nederland, België en Luxemburg. Met deze kaart kunt u in Nederland, op ieder Texaco servicestation terecht, veelal 24 uur per dag. Er zijn er ongeveer 800 Texaco tankstations verspreid over Nederland, België en Luxemburg waar u met de Texaco tankkaart brandstoffen kunt aankopen. Indien u dit wenst, kunnen wij het gebruik van de kaart ook verder uitbreiden als betaalmiddel voor uw shopaankopen en carwash. Wacht niet en vraag hem vandaag nog aan.

 

Waarom de GO 'The easy way' Texaco tankkaart?

De GO ‘The easy way’ tankkaart biedt u een veilige manier van betalen; dankzij een geavanceerd online beveiligingssysteem worden uw transacties dagelijks gecontroleerd op fraude en wordt u persoonlijk op de hoogte gehouden.

 

Maak het gebruik van uw GO ‘The easy way’ tankkaart zo veilig als u wilt.

 

Veiligheid:

 

  • Stel zelf het limiet in van uw tankkaart
  • Kies uw eigen PIN-code
  • Blokkering van uw tankkaart bij diefstal of verlies of diefstal via 088 11 80 988
  • Koppel uw tankkaart aan uw kenteken
  • Ontvang een factuur

 

BTW-TERUGVORDERINGSDIENST

De BTW die u heeft betaald bij de aanschaf van goederen of het betrekken van diensten in het buitenland kan u terugvorderen. Meestal gaat dit echter gepaard met heel veel formaliteiten. In samenwerking met Nikosax neemt Texaco dit werk van u over en voltooit voor u de complete terugvorderingsprocedure. Dat bespaart u veel tijd en geld!

Vind hier meer informatie over onze terugvorderingsdienst.