Propaantank

Onze voorzieningen voor Propaan gas/bulk

Voor verschillende sectoren hebben wij toepassingen om uw organisatie te voorzien van gas.

 

Gas voor de sector industrie

Voor industriële processen is gas het ideale brandstof. Wij reiken u graag energieoplossingen aan die voldoen aan uw specifieke behoeften. Door onze deskundigen ervaart u onze deskundige aanpak en wordt ook uw organisatie voorzien van kwaliteitsproducten. Samen met u komen wij tot een plan waarmee wij uw organisatie gaan voorzien van (propaan)gas.

 

Wij hebben verschillende toepassingen voor uw organisatie. U kunt hierbij denken aan het verwarmen van uw warme lucht- en straalkachels. Propaangas is ook een ideale brandstof voor aardewerk- en keramiekovens.

 

Om legeringen en metalen met grote nauwkeurigheid te lassen of te smelten is propaangas uitstekend geschikt. De intense- en hoge tempratuur vlam die hiervoor nodig is wordt door dit gas behaald.

 

Houdt uw organisatie zich bezig met het verwarmen van bitumen dan kunt u ook bij ons terecht. De vereiste tempraturen die hiervoor nodig zijn kunnen gemakkelijk worden behaald en u kunt gecontroleerd de tempratuur regelen. Daarnaast kunnen de gassen branden onder een kap waardoor de hitte zich op het wegdek concentreert.

 

Gas voor landbouw toepassingen

Propaangas wordt voor vele verschillende landbouw toepassingen gebruikt. Doordat wij ook bulkopslagtanks leveren is onze gas ook beschikbaar voor bedrijven in de meest afgelegen gebieden. Wij leveren aan verschillende landbouw bedrijven. Dit doen wij o.a. voor pluimveebedrijven, varkens- en kalverenbedrijven, drogen van oogst, tuinbouw en tuincentra, onkruidverbranding en vele andere toepassingen. Doordat wij ervaring hebben met al deze vormen van landbouw weten onze experts waar rekening mee gehouden dient te worden bij het plaatsen van de gasinstallaties.

 

Gas voor hotels en restaurants

Propaangas levert uw organisatie een betrouwbare, efficiënte en flexibele energiebron. Zo kunt u de gasinstallaties inzetten voor de verwarming, warm water, koken, airconditioning, verwarmen van zwembaden en nog veel meer toepassingen. Neem contact met ons op om uw gasten te laten ervaren wat optimaal comfort is.

 

Gas voor vorkheftrucks

Door de snelle ontwikkeling van vorkheftrucks zijn de prestaties van de traditionele brandstoffen niet altijd meegegaan in deze ontwikkelingen. LPG (propaan of een mix van propaan en butaan) biedt hierin de oplossing.

 

LPG heeft vele voordelen die uw organisatie tijdwinst oplevert en zorgt voor kostenvermindering. Doordat LPG een schonere verbranding heeft is het ideaal voor het verplaatsen van vuil- en geurgevoelige producten. LPG  veroorzaakt minder geluid. Vorkheftrucks die voorzien zijn van LPG helpen hierdoor mee aan een aangenamere werkomgeving. De lage tanktijd zorgt voor een continu werking binnen uw organisatie. Doordat LPG in boven- ondergrondse bulktanks of in gasflessen opgeslagen kan worden maakt LPG super flexibel.

 

De toepassingen voor (bulk)gastanks

 

Een bovengrondse gastank: eenvoudig en snel geïnstalleerd

Voor de bovengrondse tanks is geen constructie- of verbouwingswerken vereist. De bovengrondse tanks kunnen hierdoor in korte tijd worden geïnstalleerd.

Eerst gaan de specialisten uw situatie volledig in kaart brengen.

 

Daarna zullen zij samen met u gaan bekijken naar de gewenste locatie en de grootte van de bovengrondse gastank. De gastanks worden zo ontworpen dat ze voldoende brandstof kunnen opslaan voor uw behoefte. Het aantal keren dat de tank moet worden bijgevuld wordt hierdoor tot een minimum beperkt dit in combinatie met de automatische bevoorrading heeft u helemaal geen omkijken meer naar uw energievoorraad. Uw energiekosten zijn hiermee gespreid en overzichtelijk.

 

De ondergrondse gastank: uw onzichtbare gas

Veenema Olie biedt met propaangas in ondergrondse tanks de oplossing voor een zorgeloos, onzichtbaar en comfortabel energieverbruik. De ondergrondse gastank is onzichtbaar en respecteert het uitzicht van uw tuin. U zult alleen een inspectiedeksel zien. Met deze inspectiedeksel kunnen de medewerkers van Antargaz de tank eenvoudig vullen en onderhouden.

De ondergrondse tanks voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn voorzien van een stalen omhulsel met enkelvoudige epoxy wandcoating en een kathodische bescherming die elke externe aantasting door corrosie voorkomt. Hierdoor zijn deze ondergrondse tanks nog veiliger. De ondergrondse tanks komen ongeveer 30 cm. onder de grond te liggen. Vergeet u niet dat het wettelijk vooraf bij uw gemeente gemeld moet worden dat uw tuin voorzien wordt van een ondergrondse tank. Wij helpen en adviseren u graag met deze melding.

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden neemt u dan contact op met onze accountmanager.